3 oktober 2016

Week van de Opvoeding

Het is de Week van de Opvoeding, een week waarin ouders en professionals in contact kunnen komen met andere ouders, feedback kunnen vragen en advies kunnen geven over opvoedvragen. Zo weten opvoeders waar ze een volgende keer moeten zijn en professionals wat ouders willen. Dit jaar gaat de week van de opvoeding over contact tussen opvoeder en kind, opvoeders onderling en tussen opvoeder en professional.

Op de website www.weekvandeopvoeding.nl wordt iedereen aangemoedigd om mee te doen en zelf activiteiten te organiseren over onderwerpen zoals mediaopvoeding, seksualiteit, relaties, in balans zijn en grenzen stellen of onderwijs.

De website organiseert o.a. samen met mamaNL speciaal voor alle opvoeders de OpvoedChallange: elke dag ontvangen deelnemers opvoedtips van een opvoedexpert en opvoedblunders van andere opvoeders. Zo krijgen ze handvatten om het ouderschap wat te verlichten en in contact te komen met andere opvoeders en professionals.